Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Teen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, joka on voimavarasuuntautunut psykoterapeuttinen lähestymistapa, missä ratkaistaan ongelmia auttamalla ihmisiä miettimään millä tavalla he haluavat elämänsä laadun parantuvan. Voimavarat ja vahvuudet muutosten toteuttamiseksi löytyvät itsestämme. Tavoitteena on asiakkaan voimaannuttaminen vahvuusnäkökulmasta käsin elämään tyytyväistä ja omannäköistä hyvää elämää.

Rakennetaan ratkaisuja yhdessä, kartoitetaan tulevaisuutta, etsitään keinoja päästä kohti tavoitteita, toiveita ja unelmia. Asiakaslähtöiset tapaamiskerrat vaihtelevat yleensä 1-20 välillä, niiden tarve arvioidaan jokaisen käynnin yhteydessä, ei tarvitse sitoutua mihinkään, ei aseteta raameja terapian kestolle tai tapaamistiheydelle. Ratkaisukeskeinen terapia sopii monenlaisille ihmisille ja monenlaisiin tilanteisiin, se on yksilöllistä, tarpeista ja tilanteista riippuen, asiakasta kunnioittava yhteistyösuhde.

Varaa ilmainen puhelinaika, jossa kartoitetaan, sopiiko tämä terapiasuuntaus juuri Sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää. 

 

Mari Lopina  

(Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, TtM)

 

+358 50 369 9364

terapeutti@marilopina.fi